Team building prin Radu Travel

Radu Travel este o firma care da un nou inteles vacantelor la munte si team building-urilor.

Firma noastra s-a format in urma cererii tot mai mari de activitati sportive, tabere si team building-uri pe raza orasului Predeal si intreaga regiune Valea Prahovei (Sinaia, Azuga, Busteni) precum si in zona Moeciu, Bran, Rasnov, Sambata de Sus si in Delta Dunarii.

Suntem un grup de tineri intre 26 si 31 de ani, iubitori de natura si copii, cu specializari in mai multe sporturi, cum ar fi: schi-ul, snowboard-ul, alpinismul, tenisul de camp, echitatia si altele. Am pus bazele unei firme care acopera ca domeniu 90% din activitatile care pot fi desfasurate in zona montana.

Putem acoperi orice eveniment 100%, de la transport, entertainment (karaoke, concerte, petreceri, diferite concursuri etc.), organizari de conferinte, seminarii, workshop-uri, evaluarea de echipe si, bineinteles, specialitatea noastra - activitati in aer liber.

Atat dvs. cat si copii dvs. se vor simti foarte bine in compania noastra pentru ca va intelegem nevoile, dorintele si venim in intampinarea lor. Intr-un mediu de afaceri dinamic precum cel romanesc, calitatea echipei a devenit o garantie a succesului. Intelegand ca instruirea si perfectionarea resursei umane este o necesitate, firmele incep sa investeasca in perfectionarea individului ca parte a unei echipe apeland la team building-uri organizate de profesionisti.

De ce team building organizat de Radu Travel?

Doriti sa scapati de stereotipie, rutina si sa faceti atractive team building-urile?
Doriti ca angajatii dumneavoastra sa-si gaseasca locul in colectiv si sa rezolve probleme complexe luand decizii rapide in conditii de stres si concurenta?
Doriti sa va distrati si sa traiti momente de neuitat?

Programele noastre de team building urmaresc obiectivele specifice resurselor umane:

  • obtinerea inchegarii echipei
  • imbunatatirea comunicarii intre mebrii echipei
  • cresterea responsabilitatii
  • dezvoltarea increderii in sine
  • rezolvarea conflictelor in echipa

parteneri: Tabere de iarna | Tabere de Vara | team building delta dunarii